Πήρατε τη μεγάλη απόφαση; Τη στηρίζουμε μέχρι τέλους!

Η διαδικασία
για την αίτηση ενός στεγαστικού δανείου δεν χρειάζεται
να είναι τόσο πολύπλοκη!

Γι΄αυτό δημιουργήσαμε το e-stegastiko, μία νέα αξιόπιστη υπηρεσία, η οποία μαζί την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών μας, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε εύκολα στεγαστικό δάνειο χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε τράπεζα, ακόμη κι αν δεν έχετε καταλήξει στο ακίνητο που επιθυμείτε.

Τώρα όλα είναι πιο εύκολα και προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες!

Γιατί με το e-stegastiko

Πείτε αντίο στις χρονοβόρες διαδικασίες! Μέσω του e-stegastiko μπορείτε με ΜΙΑ αίτηση να ζητήσετε στεγαστικό δάνειο και στις 4 τράπεζες σε λιγότερο από 5 λεπτά από την άνεση του καναπέ σας.

Δυσνόητοι όροι, ψιλά γράμματα, αμέτρητα τραπεζικά προϊόντα… Στο e-stegastiko σας αναδεικνύουμε ΜΟΝΟ τα στεγαστικά προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας τους καλύτερους όρους της αγοράς για εσάς.
Έχουμε αδειοδοτηθεί ως πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδος, έχοντας συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.

Η ομάδα εξειδικευμένων Συμβούλων Στεγαστικών Δανείων του e-stegastiko σας υποστηρίζει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας από την αίτηση προέγκρισης μέχρι και την τελική εκταμίευση του ποσού – χωρίς ΚΑΜΙΑ οικονομική επιβάρυνση για εσάς!

Η ομάδα μας εργάζεται
για εσάς

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο των δανείων και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους, που θα διαπραγματευτεί για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς, παρέχοντας οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Οι αξίες μας

Ασφάλεια

Έχουμε αδειοδοτηθεί ως πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από την Τράπεζα Ελλάδος, λαμβάνοντας την προβλεπόμενη από την παράγραφο 4, του άρθρου 28 – Ν. 4438/2016, άδεια λειτουργίας «Μεσίτη στεγαστικής πίστης».

Αποτελεσματικότητα

Σε συνεργασία με τις 4 συστημικές τράπεζες, σας παρέχουμε δωρεάν βοήθεια στην διαδικασία προέγκρισης στεγαστικού δανείου, επιτυγχάνοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας προέγκρισης εντός λίγων ημερών από την ημερομηνία υποβολής του φακέλου σας.

Αξιοπιστία

Ως επίσημοι διαμεσολαβητές και πάντοτε με την υποστήριξη και την εμπειρία των εξειδικευμένων μας συμβούλων βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση του δανείου, πετυχαίνοντας τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης!

Διαφάνεια

Δεσμευόμαστε ότι σε κάθε βήμα της διαδικασίας προέγκρισης σας παρουσιάζουμε  κάθε πληροφορία  με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε να λάβετε τεκμηριωμένα την πιο συμφέρουσα απόφαση για εσάς, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να κατανοήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύουν για το στεγαστικό προϊόν που θα επιλέξετε.

Συνεργαζόμαστε με
τις 4 μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες

Εξασφαλίστε άμεσα προέγκριση δανείου
χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε τραπεζικό κατάστημα!