Τώρα προέγκριση στεγαστικού online, χωρίς επίσκεψη σε τράπεζα!

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η αγορά σπιτιού είναι μια σημαντική απόφαση και ένα σπουδαίο βήμα στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ωστόσο, η πραγματοποίηση αυτού του ονείρου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για πολλούς από εμάς, καθώς το διαθέσιμο budget μας μπορεί να μην επαρκεί για την απόκτηση του ακινήτου. 

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η λήψη ενός στεγαστικού δανείου είναι συνήθως μονόδρομος. Η διαδικασία για την λήψη ενός στεγαστικού δανείου μπορεί να είναι αποδειχθεί κουραστική και χρονοβόρα. Από τις επισκέψεις από τράπεζα σε τράπεζα, την συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων και την συμπλήρωση αιτήσεων για κάθε τράπεζα ξεχωριστά μέχρι τη γραφειοκρατία που συνοδεύει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η λήψη ενός στεγαστικού δανείου μπορεί να αποτελέσει ένα δύσκολο task.

Ωστόσο, η ραγδαία εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει διεισδύσει σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας, διευκολύνοντας κάθε συναλλαγή και η λήψη ενός στεγαστικού δανείου δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.  Πλέον υπάρχει μια καινοτόμα λύση που αλλάζει ριζικά τον τρόπο λήψης στεγαστικού δανείου. 

Έφτασε το e-stegastiko, η πρώτη πλατφόρμα που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αίτηση στεγαστικού δανείου online σε όσες τράπεζες επιθυμείτε!

Το γνωρίζατε ότι απαιτούνται περίπου 12-15 επισκέψεις σε φυσικό τραπεζικό κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 

Τώρα, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με χρονοβόρες επισκέψεις από τράπεζα σε τράπεζα, να συγκεντρώνετε πληθώρα εγγράφων για την κάθε αίτηση και να έρχεστε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καθυστερήσεις. Μέσω του e-stegastiko, μπορείτε να κάνετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο και να εξασφαλίσετε προέγκριση, χωρίς να απαιτούνται περιττές επισκέψεις σε τραπεζικά καταστήματα ή γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Γιατί σας συμφέρει:

Εύκολη & γρήγορη διαδικασία αίτησης μέσω online εφαρμογής: Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής του  e-stegastiko μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε 3 απλά βήματα, συμπληρώνοντας τα προσωπικά και οικονομικά σας στοιχεία, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, για το οποίο ενδιαφέρονται να λάβουν στεγαστικό δάνειο.

Πληθώρα επιλογών στεγαστικών προϊόντων: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα από τις 4 μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα που πληρούν τις ανάγκες τους, αποστέλλοντας με μία μόνο αίτηση αιτήματα για στεγαστικό δάνειο και στις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες. 

Υποστήριξη από εξειδικευμένους Συμβούλους Δανείων: Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι δανείων του e-stegastiko παρέχουν συνεχή και εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση του δανείου, εξασφαλίζοντας τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης για τους αιτούντες.

Δωρεάν παροχή υπηρεσιών: Η χρήση της online εφαρμογής, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και όλη η υποστήριξη μέχρι την εκταμίευση του ποσού, παρέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ενδιαφερομένους από το e-stegastiko.

Βήμα 1 

Συμπληρώνετε τα βασικά σας στοιχεία 

Εισάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό χρηματοδότησης και το οικονομικό σας προφίλ.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Βήμα 2

Σας παρουσιάζουμε τα στεγαστικά προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Αναλύουμε τα δεδομένα και αναδεικνύουμε ΜΟΝΟ τις στεγαστικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας για να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα για εσάς. 

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Βήμα 3 

Επιλέγετε το στεγαστικό που σας συμφέρει

Με ένα κλικ επιλέγετε ένα ή και περισσότερα στεγαστικά προϊόντα από τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Οι αιτήσεις σας υποβάλλονται με επιτυχία!

Αυτό ήταν! Από ‘δω και πέρα, τη διαδικασία αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί του e-stegastiko, που θα είναι στο πλευρό σας μέχρι και την εκταμίευση του ποσού.

Ξεκινήστε σήμερα με την αίτησή σας πατώντας εδώ

Και εξερευνήστε τις διαθέσιμες επιλογές στεγαστικού δανείου για να βρείτε την πιο συμφέρουσα για εσάς!

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook
Twitter
LinkedIn